کوهنوردی دختران گردو

کوهنوردی دختران گردو

تربیت بدنی و سلامت برای بچه های تحت پوشش
کوهنوردی دختران گردو

کوهنوردی دختران گردو

تربیت بدنی و سلامت برای بچه های تحت پوشش

توصیه های بهداشتی به دانش آموزان -اولیا و مربیان و مدیران مدارس

به نقل از اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش رعایت توصیه های ذیل می تواند جهت دستیابی به اهداف سلامت و تندرستی ما را یاری نماید.  

1- از نوشیدن چای یک ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا خود داری کنید . چون مصرف چای   موجب می شود آهن غذا جذب بدن

نشود . ودر نتیجه مبتلا به کم خونی شویم.

2- بهتر است حبوبات به همراه غلات و پروتئین های حیوانی توأما مصرف شوند.

  3-   مصرف شیر و خرما از بروز سرطان پیشگیری می کند .

  4- ارزش پروتئینی تخم مرغ از شیر و شیر از گوشت بیشتر است . پس بیایید هر روز یک عدد تخم مرغ مصرف کنیم.

  5- در طول روز بایستی سعی شود از تمام گروههای مواد غذایی زیر به ترتیب اولویت  ( مقدار  مصرف ) استفاده شود .

    - گروه نان و غلات - گروه گوشت و حبوبات و مغز ها و تخم مرغ - گروه شیر و لبنیات  - گروه میوه و سبزیجات 

  5-چربیها و قند به مقدار خیلی کم

6-فسفر P  زیاد موجود در نوشابه های گاز دار و کمبود ویتامین D ( دی) در بدن باعث  اختلال در جذب کلسیم مصرفی می شود و فردرا با پوکی استخوان و پوسیدگی دندان  مواجه  می سازد .

  7-  چیپس به علت سرخ شدن در روغن در حال جوش و پفک به علت داشتن سم افلا توکسین B1  وM1  و همچنین رنگ کاربردی سرطانزا می باشد.                                              

  8- سوسیس و کالباس به علت داشتن ترکیبات نیتریتی(ماده نگهدارنده زیاد)سرطانزا می باشند.سعی کنیم درطول یک ماه بیش از یک

 بار مصرف نکنیم .

9- پوست مرغ به علت دارا بودن مواد هورمونی و آنتی بیوتیک غیر قابل مصرف می باشد.

10-  با مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین های A,C,E و روی(آنتی اکسیدان ها)  مغز خودمان را از اثر رادیکالهای آزاد(نوعی از

 اکسیژن واکنش یافته) حفظ کنیم.

11-بدن روزانه به 5/1 لیتر(8لیوان) آب نیاز دارد تا سالم وشاداب عمل کند. پس به جای هر نوشیدنی دیگر بهتر است آب مصرف

کنیم.

12 - سبزی ها و غذاهای گیاهی در لایه های خارجی خود حاوی پلی فنول ها می باشند وسلولهای عصبی ما را از آسیب حفظ

می کنند.پس سعی کنیم در رژیم غذایی روزانه آن ها را بگنجانیم.

13- ویتامین B1  (تیامین) برای عملکرد  مغز ما  بسیار حیاتی و ضروری  است. کارایی آن  در تبدیل فروکتوز و گالاکتوز به گلوکز

می باشد. پس از مصرف غلات و گوشت غافل نباشیم.

14-  از حرارت دادن زیاد و طولانی روغن مایع خودداری نماییم.

15- از مصرف ماهی در طول برنامه غذایی هفتگی غافل نشویم.

16- هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضاء و شماره پروانه ساخت آن از وزارت بهداشت توجه نماییم.

17-  قبل از خوردن غذا یا خوراکی  و بعد از  دستشویی رفتن  حتما" دست هایمان  را با آب و صابون بشوییم. بهتر است کف صابون

 حد اقل یک دقیقه با دست تماس داشته باشد.

18- حد اقل هفته ای سه بار حمام کرده ولباسها را پس از شستشو در آفتاب خشک نماییم.

19- پس از هر وعده غذا خوردن و مصرف مواد غذایی شیرین حتما" دندانهایمان را مسواک بزنیم.

20- از ریختن زباله وهر ماده زایدی در محیط زندگی خودمان (خانه ، مدرسه،خیابان) بپرهیزیم.

21- در خیابان همیشه از خطوط مخصوص عابر پیاده عبور بکنیم.

22- همیشه سعی کنیم هنگام مطالعه منبع نور در سمت چپ قرار داشته باشد و فاصله چشم ها از کتاب حداقل 30  سانتی متر باشد.

23- همیشه باید تلاش کنیم تا خودمان را هر روز بهتر از پیش سازیم اما آنچه را که امروز هستیم دوست داریم.

24- احساسات خود را کنترل کرده وبا اکثر افراد جامعه ارتباط خوبی داشته باشیم.

25- حد اقل هفته ای سه روز و هر روز 30 دقیقه ورزش نماییم.

26- جهت حفظ سلامت پوستمان از کرم های ضد آفتاب مناسب استفاده کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد