کوهنوردی دختران گردو

کوهنوردی دختران گردو

تربیت بدنی و سلامت برای بچه های تحت پوشش
کوهنوردی دختران گردو

کوهنوردی دختران گردو

تربیت بدنی و سلامت برای بچه های تحت پوشش

افتتاح طرح های ملی تربیت بدنی

رونمایی طرح های ملی تربیت بدنی استان مرکزی

                                                                                                                                              مراسم رونمایی ازطرحهای ملی تربیت بدنی (ژیمناستیک،سباح،طناورز،تنیس روی میز،دو و میدانی)که مقرراست در سال تحصیلی92 -91 در مدارس استان مرکزی باجمعیتی بالغ بر 95 هزاردانش آموز اجرا شود،(باشعار محمد رسول الله(ص))باحضورجناب آقای کریم زاده مدیر کل محترم و مسئولین استان به میزبانی کارشناسی تربیت بدنی  ناحیه یک اراک وحضور مدارس ابتدایی ولایت ونصیرالدین ساده،روزدوشنبه91/8/1در سالن ورزشی یادگار امام خمینی (ره)برگزار گردید.


جناب آقای دمنه معاون محترم تربیت بدنی و سلامت استان در این مراسم اظهار داشتندکه: آموزش رشته های ورزشی پایه و توجه به ساعات درس تربیت بدنی در دوره ابتدایی از اولویت این معاونت می باشد.و همچنین اختصاص معلم ورزش متخصص به تمام مدارس ابتدایی در همین راستا صورت گرفته است.


















تخم مرغ و فواید آن

ایران دهمین کشور تولید کننده تخم مرغ در جهان است . سرانه مصرف تخم مرغ در ایران برای هر نفر 9-8 کیلوگرم در سال می باشد و این در حالی است که سرانه مصرف تخم مرغ در کشور های پیشرفته 24 کیلوگرم در سال برای هر نفر

برآورد شده است.

*تخم مرغ کاملترین  ، فراوان ترین و ارزانترین غذای پروتئینی است بطوری که کیفیت پروتئینی آن  نسبت  به شیر و گوشت بالاتر است.

ادامه مطلب ...

توصیه های بهداشتی به دانش آموزان -اولیا و مربیان و مدیران مدارس

به نقل از اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش رعایت توصیه های ذیل می تواند جهت دستیابی به اهداف سلامت و تندرستی ما را یاری نماید.  

1- از نوشیدن چای یک ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا خود داری کنید . چون مصرف چای   موجب می شود آهن غذا جذب بدن

نشود . ودر نتیجه مبتلا به کم خونی شویم.

2- بهتر است حبوبات به همراه غلات و پروتئین های حیوانی توأما مصرف شوند.

  3-   مصرف شیر و خرما از بروز سرطان پیشگیری می کند .

  4- ارزش پروتئینی تخم مرغ از شیر و شیر از گوشت بیشتر است . پس بیایید هر روز یک عدد تخم مرغ مصرف کنیم.

  5- در طول روز بایستی سعی شود از تمام گروههای مواد غذایی زیر به ترتیب اولویت  ( مقدار  مصرف ) استفاده شود .

    - گروه نان و غلات - گروه گوشت و حبوبات و مغز ها و تخم مرغ - گروه شیر و لبنیات  - گروه میوه و سبزیجات 

  5-چربیها و قند به مقدار خیلی کم

6-فسفر P  زیاد موجود در نوشابه های گاز دار و کمبود ویتامین D ( دی) در بدن باعث  اختلال در جذب کلسیم مصرفی می شود و فردرا با پوکی استخوان و پوسیدگی دندان  مواجه  می سازد .

  7-  چیپس به علت سرخ شدن در روغن در حال جوش و پفک به علت داشتن سم افلا توکسین B1  وM1  و همچنین رنگ کاربردی سرطانزا می باشد.                                              

ادامه مطلب ...

مراسم نمادین اجرای طرح میان وعده سالم

به نقل از آقای علیزاده - رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل :  مراسم نمادین طرح لقمه سالم  به مناسبت روز جهانی غذا در تاریخ 26/7/91 با همت و تلاش مدیریت و پرسنل زحمت کش آموزشگاه  ابتدایی غیر انتفاعی پسرانه سماء و همکاری اولیاء دانش آموزان این مرکز به اجرا در آمد. 

در این راستا مهدی دمنه معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: اجرای طرح لقمه سالم در مدارس گامی مؤثر در فرهنگ سازی تغذیه خانواده و بهبود یادگیری دانش آموزان می باشد.